TUINBEREGENING

Uw expert in tuinberegening

Joma Van Dyck is gespecialiseerd om op korte tijd een complete beregeningsinstallatie te installeren en te onderhouden, zowel voor bestaande als nieuw aan te leggen tuinen, maar steeds volledig volgens uw behoeften. 

Wij plaatsen beregeningsinstallaties in heel regio Schilde, ’s Gravenwezel, Kapellen en omgeving.

Beregeningsinstallatie bedienen met uw smartphone

Als u kiest voor tuinberegening van Joma Van Dyck, haalt u meteen een sterk staaltje technologie in uw tuin. Zo is het zelfs mogelijk om via uw smartphone de complete beregeningsinstallatie te bedienen en te controleren, wanneer of waar ook.

Meer rendement met frequentie gestuurde pompen

Bij elke installatie berekenen we alles nauwkeurig om u een zo goed mogelijk rendement van de beregening te verkrijgen. We maken gebruik van frequentie gestuurde pompen. Zo kunt u maar liefst 40% energie besparen tegenover een traditionele beregeningsinstallatie.

Kwaliteitsonderdelen en –materialen

We maken gebruik van professionele onderdelen en materialen van diverse topmerken. Al de nodige onderdelen zijn bovendien bij ons op voorraad, waardoor we u een vlotte service kunnen garanderen.

De installatie en het onderhoud van beregeningsinstallatie in Schilde, ’s Gravenwezel, Kapellen of omstreken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!