Specialist Putboringen & Beregeningsinstallaties regio Antwerpen

Joma Van Dyck uit Zandhoven (provincie Antwerpen) biedt meer dan 25 jaar ervaring in boringen en pompen. Wij staan klaar met onze professionele service voor particulieren, aannemers en installateurs. Dankzij ons professioneel materiaal zijn smalle doorgangen voor ons geen enkel probleem. We beschikken namelijk  over een machine die slechts 1 meter breed is, op die manier kunnen we praktisch overal ons werk doen. 

Verder kan u bij ons ook terecht voor de voorbereidende graafwerken. Met één partner voor uw volledig project bent u gegarandeerd van een perfecte opvolging en tijdige oplevering. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Joma Van Dyck en ontdek onze eerlijke prijs voor vakwerk!

Onze diensten

  • Bent u op zoek naar een professional voor een nauwkeurige boring? Vertrouw dan op Joma Van Dyck in Zandhoven (Antwerpse Kempen). Wij voeren al vele jaren perfecte putboringen en grondboringen uit.

    Meer informatie
  • Joma Van Dyck is gespecialiseerd om op korte tijd een complete beregeningsinstallatie te installeren en te onderhouden, zowel voor bestaande als nieuw aan te leggen tuinen, maar steeds volledig volgens uw behoeften.

    Meer informatie
  • Bij ons kan u terecht voor het plaatsen en installeren van hydrofoorpompen, bronpompen, spuitpompen of pompinstallaties voor huishoudelijk gebruik.

    Meer informatie